Senjaværing ny leder i Troms Senterungdom

Martin Rønneberg Tøllefsen (16) fra Botnhamn ble fredag valgt som ny leder i Troms Senterungdom under fylkesårsmøtet i Lenvik rådhus på Finnsnes.

BLE AVLØST ETTER FIRE ÅR: Avtroppende fylkesleder Linn-Charlotte Nordahl med påtroppende leder Martin Rønneberg Tøllefsen i Troms Senterungdom.  Foto: Privat

nyheter

Der ble det foretatt valg av nytt fylkesstyre som skal lede organisasjonen det neste året. Avtroppende leder Linn-Charlotte Nordahl fra Sørreisa takket for fine år som leder og ønsker det nye fylkesstyret lykke til.

Dermed er også den nye lederen fra Midt-Troms. Martin Rønneberg Tøllefsen forteller at han fikk vite om nominasjonsutvalgets innstilling tidlig i forrige uke, og sa altså ja til å være leder for Troms Senterungdom kommende år.