Etablerer seg med avdeling nummer to i Midt-Troms

Fra før er Recover Nordic AS på plass på Setermoen. Nå jakter firmaet både lokaler og flere tømrere til den nyopprettede avdelinga på Finnsnes.

På plass: Senior prosjektleder Ole Johannessen (t.v.) og tømrer Sondre Westgaard er to av de fem ansatte som er på plass på Recovers nyetablerte avdeling på Finnsnes. – Nå er vi på jakt etter flere tømrere, sier Johannessen.   Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Recover Nordic AS, som er Nordens største sanerings- og håndtverksskap, etablerer seg nå også på Finnsnes. Enn så lenge holder nyavdelinga hus i midlertidige lokaler i Storgata på Finnsnes. Senior prosjektleder Ole Johannessen opplyser imidlertid at de etter hvert vil jakte etter en mer egnet plass å holde hus.

– Her vi er nå har vi bare kontorplass, men etter hvert som vi får et større fotfeste i området vil vi se oss om etter kontorlokaler der vi også kan ha lager og plass til utstyr, samt mer plass til parkering, sier Johannessen.