Tom-Rune Eliseussen blir Senja kommunes første ordfører

Elsker Senterpartiet, Liverpool og rypejakt

Tom-Rune Eliseussen er Senja kommunes første ordfører. Han har også et stort hjerte for heimbygda Rødsand.

HJEMBYGDA: Tom-Rune Eliseussen bor på Finnsnes, men kommer opprinnelig fra Rødsand. – Her var det trygt og godt å vokse opp, sier Eliseussen, som sier han besøker heimplassen når han har muligheten til det.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Folkebladet møter Tom-Rune Eliseussen i barndomshjemmet på Rødsand. Mamma Eva Eliseussen har disket opp med vafler, lefser og kake til alle familiemedlemmene, naboene og vennene som har stimlet til for å gratulere Senjas første ordfører. Det blir mye klemming, fine ord, latter og gledestårer.

– Tom-Rune er en staut kar, som vi er veldig glade i og stolte av, konstaterer Oddveig Jakobsen, nabo.