Finnsnes Forum skylder kreditorer over 2,5 millioner kroner

Selv om årets Finnsnes i Fest gikk med et lite overskudd, sliter festivaleier Finnsnes Forum med en stor kreditorgjeld.

UVISS FRAMTID: Selv om årets Finnsnes i Fest gikk med overskudd, er ett av tre alternativer som presenteres for festivaleier Finnsnes Forum styrt avvikling/konkurs.   Foto: Stine Aarvik

nyheter

Tirsdag kveld var medlemmer, kreditorer og Lenvik kommune invitert til et informasjonsmøte i regi av Finnsnes Forum. Her fikk de rundt 20 som møtte opp presentert avklaringer rundt økonomien til både festivalen Finnsnes i Fest og organisasjonen Finnsnes Forum.

Som kjent gikk Finnsnes i Fest 2019 med et overskudd på nesten 124.000 kroner. Samtidig viser en økonomisk status for Finnsnes Forum, der Finnsnes i Fest er inkludert, at forumet i dag har en samla kreditorgjeld på vel 2,5 millioner kroner.