Pris til butikken: – En utmerkelse vi er stolt over

Eier og daglig leder Reidun Flakstad for Matkroken-butikken i Gryllefjord kunne i denne uka reise ned til Oslo og motta prisen som regionvinner i region midt og nord for 2018.

Fikk blomster og kake: En glad Reidun Flakstad mottar blomster og en kake fra Torsken kommune etter at den lokale butikken hun driver er kåret til regionsvinner i de tre nordligste fylkene. Her får hun blomster og kake fra Fred Flakstad som enda er ordfører i kommunen på yttersida. 

nyheter

Flakstad forklarer at Matkroken i Gryllefjord er kåret som vinner i region nord og midt, som da er Finnmark, Troms og Nordland og Trøndelag, og at butikken er utropt som vinner blant butikker med over ti millioner kroner i omsetning.

Prisen fikk hun overrakt i Oslo på tirsdag under en samling for Matkroken-kjeden og Coop-kjeden i Oslo.