Planlegger full renovering av sykehuskjøkkenet etter pålegg fra Mattilsynet

Sykehuskjøkkenet ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) har ikke vært pusset opp siden det sto ferdig i 1988. Etter et tilsyn i slutten av 2017, tar nå kjøkkensjefen grep.

PLANLEGGER NYTT KJØKKEN: Kjøkkensjef Stein Fredriksson ved sykehuskjøkkenet på UNN håper at arbeidet skal være i gang i løpet av neste år.  

nyheter

UNN planlegger å søke kjøkkenet bygget om, samt å bygge et nytt fryselager i tilknytning til varemottaket i D-fløya i Breivika. Det fremkommer i et referat fra en forhåndskonferanse med kommunen onsdag 4. september.

– Vi fikk et pålegg fra Mattilsynet i 2017 om å utarbeide en plan for nødvendig vedlikehold eller totalrenovering. Det eneste som er gjort siden kjøkkenet ble bygget, er å skifte ut flisegulvet. Det sier seg selv at overflater, ventilasjon og slikt forfaller når det ikke er gjort kontinuerlig vedlikehold i løpet av alle disse årene, sier kjøkkensjef Stein Fredriksson til iTromsø.