Nyhetsdøgnet onsdag 11.september

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

nyheter

Nord-Norge

20.31, Vågnes: Tyveri av bil, sølvfarget Mitsubishi Pajero, ZE 97630, fra Vågnes i formiddag. Observasjoner meldes politiet.

20.11, Gryllefjord: Politiet har avholdt trafikkontroll. 12 bilførere ble kontrollert. En fører fremstilt for blodprøve grunnet mistanke om kjøring med lavpromille. Sak opprettes, melder Troms politidistrikt.

12:47, Finnsnes: Politiet melder på twitter at de i ettermiddag kommer til å øve i og rundt området på Finnsnes, og at dette vil medføre en del uttrykningskjøring.

11:12, Birtavarre: Melding om trailer som har kjørt ut på E6 ved Langbesbukt. To personer har kommet seg ut, den ene skal blø fra en arm, melder Troms politidistrikt. Ett kjørefelt skal være stengt på stedet.

08:47, Tønsvika: Nødetatene rykker ut til Tønsvikvegen etter melding om at bil har kjørt av veien. Det skal kun være fører i bilen og vedkommende er oppegående, melder politiet. Mulig lekkasje fra kjøretøyet, melder de videre.

Oppdatering 09:17: En strømstolpe samt et skilt er kjørt ned på stedet. Tromskraft er varslet og på tur til stedet, melder politiet. Fører er sjekket av helse og er uskadd og man mistenker ikke ruspåvirket kjøring. Vi tar avhør av fører på stedet, skriver politiet.

08:25, Tromsø: Nødetane har rykket ut etter melding om et trafikkuhell ved Charlottenlund på Tromsøya. Tre mopeder er involvert, men ingen større personskader, melder politiet på twitter.

05:56, Tromsø: En person anmeldes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Personen ble funnet sovende bak rattet i en bil og bilen hadde skader i fronten. Litt lengre ned i gata var et gjerde nedkjørt. Fremstilles for blodprøve, melder politiet på twitter.

Norge

00.23, Fjaler i Sogn og Fjordane: En MC-fører er fløyet til Haukeland sykehus med luftambulanse og en er brakt til Førde sentralsykehus etter en trafikkulykke i Fjaler i Sogn og Fjordane. Politiet fikk melding om ulykken tirsdag kveld.

Verden

03:00, Venezuela: Venezuelas militære styrker bekreftet tirsdag at de har startet utplasseringen av opptil 150.000 soldater til øvelse rett ved grensen til Colombia, skriver NTB. Beslutningen om å utplassere soldatene ble kjent etter at president Nicolás Maduro beskyldte nabolandet for å legge opp til en militær konflikt.