Tok ti personer for narkotikabruk i samme leilighet: – Ikke hverdagskost for oss

Etter prøver på stedet ble ti personer i helgen anmeldt for narkotikabruk.

NARKOTIKA: Ti personer ble natt til lørdag tatt i en leilighet på Finnsnes for narkotikabruk. Bildet er ikke fra helgas tilfelle.  Foto: Tore Skadal

nyheter

Det er ikke hver dag politiet ved Finnsnes lensmannskontor finner så mange personer som ulovlig innehar og bruker narkotika på samme sted. Natt til søndag kom de over en gjeng på ti personer i en leilighet på Finnsnes.

– Dette er ikke hverdagskost for oss og vi synes det var spesielt. Dette var folk i alderen 22-35 år, både menn og kvinner. De er alle anmeldt for bruk av narkotika, det vil si bruk av hasj, amfetamin og kokain, opplyser Bjørn Pedersen, leder for etterforskningsenheten ved lensmannskontoret.