Sikret seg nesten halvparten av stemmene

Ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp), kan legge en hektiske valgkamp bak seg og skilte med 46,8 prosent av stemmene.

RYDDIG VALGKAMP: Ordføreren i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp), forteller om en ryddig og grei valgkamp. Foto: Stine Aarvik 

nyheter

Ordføreren i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp), forteller om en hektisk valgkamp og valgnatt — men har likevel tid til å slå av en prat med Folkebladet innimellom telling av stemmer og henting av pizza.

– Det har vært relativt hektisk i perioder. Veldig mange folk som vil prate, gi et klapp på skuldra og stille spørsmål — om hvordan fremtiden ser ut ved Senterpartiet ved roret, hvis det er det de fortsatt ønsker, sier ordføreren, som også stiller som førstekandidat for Senterpartiet i Salangen.