32-åringen fra Mefjordvær har nå jobbet i 7 år i bildekkbransjen

Åpner butikk på Finnsnes

Han startet i bransjen som lærling for 12 år siden. Etter noen år med dekkbutikk på Gibostad har Thomas Wilsgård sammen med kameraten Remi Lund Kristiansen åpnet ny dekkbutikk i Sandvika.

NY BUTIKK: Thomas Wilsgård startet i dekkbransjen som lærling i Lofoten i 2007. Nå starter han sammen med Remi Lund Kristiansen opp med dekkbutikk i den gamle kaseinfabrikken i Sandvika.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Lørdag formiddag åpnet de to kameratene sin nye dekkbutikk i kjellerlokalene i kaseinfabrikken på Finnsnes. Mange nysgjerrige kunder hadde funnet veien til åpningen på lørdag. I tillegg til verksted for dekkarbeid er det innredet en butikk for felger og diverse utstyr knyttet til hjul og bilbelysning. Navnet på det nye firmaet er ST bil og maskin, og Thomas Wilsgård forteller at ST står for forbokstavene til hans sønn Sander og ham selv.

– Tidligere hadde jeg og en kamerat som heter Sindre Johannesen firmaet ST Dekkservice på Gibostad. Det er nå nedlagt, og jeg har tatt med meg initialene ST i det nye firmanavnet. Han forteller at det er flere grunner til at han nå har flyttet firmaet sitt til Finnsnes.