Forskningsdagene i Midt-Troms

Setter søkelyset på miljø

For 16. gang arrangeres Forskningsdagene i Midt-Troms. Årets tema er brennhett.

PROGRAM: Åsta Sortland, daglig leder av Næringshagen Midt-Troms og Veronica Stensrud, prosjektleder for Forskningsdagene i Midt-Troms, er glade for å levere et bredt og allsidig program under årets forskningsfestival. 

Det er en unik mulighet for å få et ganske vidt perspektiv på ting og nye ideer

Veronica Stensrud
nyheter

Forskningsdagene går av stabelen fra 17. september til 4. oktober. I løpet av denne perioden kan både små og store i hele Midt-Troms boltre seg med seminarer, aktiviteter og foredrag — alle rettet inn mot årets tema, miljø.

– Det er et tema som favner om mye, så vi har prøvd å tenkt bredt. Med tanke på geografien — de enorme avstandene i Midt-Troms, og det at man skal ha noe for hele aldersspennet, skal man treffe spikeren på hodet for å tilfredsstille alle. Det verste er at jeg tror vi er ganske godt på vei til å klare det, sier Veronica Stensrud, prosjektleder for Forskningsdagene for Næringshagen i Midt-Troms, med et smil.