Nå er vannet tilbake i Sildevika

Endelig vann i sildevika: Nå er vannstanden som før i Sildevika, til glede for alle som går og kjører forbi.Foto: Fred Flakstad 

nyheter

Etter at det ble pumpet inn betong i et hull i Sildevika 23. august ser det nå ut som man har funnet årsaken til at vannet har forsvunnet de siste par årene. Til tider har Sildevika ligget nesten helt tom og har vært et lite tiltalende syn for lokalbefolkningen.

Men etter innsprøytingen av betong i et hull som ble funnet ser det ut til at problemet er løst.

– Det ser faktisk ut som det er dette hullet som har gjort at vi har mistet vannet de siste par årene, sier ordfører Fred Flakstad. Han forteller at straks man oppdaget et hull, bestilte man både pumpebil og betong fra Finnsnes.

– Så gjenstår det å se om dette vil forbli slik over tid, det får tiden vise, sier Flakstad. Men nå er i hvertfall Sildevika slik den alltid har framstått — en idyll man møter på vei inn til Gryllefjord.