Prosjekt skal få innvandrerkvinner raskere ut i arbeidslivet:

– Det er knallhardt arbeid

Senter for læring og integrering (SLI) skal gjennom prosjektet «Jobbsjansen» sikre at også innvandrerkvinner får de riktige verktøyene til å komme inn på arbeidsmarkedet i Midt-Troms.

SUKSESS: SLI opplever suksess med sitt program «jobbsjansen». Her ser vi fra venstre bak: Elena Grodoboeva, Joruwan Juanchaiyaphum, Mariam Matevosyan (veileder), Nena Bago, Kanthana Panthong, Silje Olsvik (veileder), Novianti Nourianti, Nassima Saidane, Joy Mebøe, Linda Nilsen (Veileder) og Phraephan Jan-o-Watsukul. Foran fra venstre: Watinee Larsen, Suwimol Vaeng og Daria Lesina.  Foto: Carina Hansen

nyheter

Allerede før sommeren startet SLI på Finnsnes med programmet «jobbsjansen». Drømmen for de femten innvandrerkvinnene er å få fast ansettelse.

– Det er et prosjekt for damer som har et lite nettverk, og som har vært kort tid i Norge. Målet er å ha dem ut i arbeid før året er ferdig, så dette er snakk om knallhard jobbing, sier veileder og fagleder ved SLI Finnsnes, Linda Nilssen til Folkebladet.