Far og sønn midt i katastrofeområdet»

Sam og Ketil trosser uværet for å berge liv

Ketil Solberg opprinnelig fra Tennevoll, nå bosatt i Panama City befinner seg midt i katastrofeområdet på Bahamas. Med den eneste operative båten i området går han og sønnen Sam til den mest ødelagte øya, Abaco.

Trosser: Ketil Solberg og sønnen Sam gir alt og går for å berge folk midt i katastrofeområdet på Bahamas. – Noen må jo hjelpe dem, og vi var i området her. Og vi er den eneste operative båten som er tullat nok til å gjøre det nå, sier Solberg til Folkebladet.  Foto: Privat

nyheter

Solberg driver servicebedriften Independent Marine Services, IMS DIVING Panama and IMS Launches & Services. Men nå måtte alle serviceoppdrag legges tilside.

Eneste operative båt i området

De enorme nedbørsmengdene har skapt voldsom stormflo på Bahamas. Solberg og sønnen Sam Solberg er nå den eneste som går ut med båt i området, en båt på 33 meter. Han frakter helsepersonell, medisiner og proviant til øyene i området, uten å vite hva som venter i katastrofeområdet. Redningsmannskapene har fortsatt store problemer med å nå de hardest rammede områdene. Når Folkebladet snakka med Solberg tirsdag ettermiddag var han snart klar for å gå til den øya som er aller verst rammet. Men hvor ille vet ingen. Været har roet seg der han befinner seg nå.