Alle rytterne i Arctic Race of Norway fikk med seg etterspurt gave hjem

Ingen av sykkelrytterne i årets Arctic Race of Norway reiser tomhendt hjem i år. Alle fikk nemlig med seg et stykke Nord-Norge i form av røket laks.

LAG MED LAKS: Astana Pro Team som er laget til sammenlagtvinner Aleksey Lutsenko, ble også kåret til årets beste lag i Arctic Race of Norway. Her har de fått overrakt røket laks fra Gratanglaks, Kleiva Fiskefarm og Coast Seafoods. F.v. Monica Lundberg i Gratangslaks, Jonas Gregaard, Magnus Cort Nielsen, Yuriy Natarov, Siri Svenning i Kleiva Fiskefarm, Daniil Fominykh og Hugo Houle.   Foto: Arctic Race of Norway

nyheter

Det er Gratanglaks og Kleiva Fiskefarm som sammen med Coast Seafoods, står for gaven, opplyses det i en pressemelding.

- Vi hørte fra ledelsen i Arctic Race of Norway at flere av lagene hadde etterspurt laks før de kom, siden de vet at laksenæringen samarbeider med sykkelrittet. Da var det ekstra fint å kunne overraske dem med en gave på avslutningsdagen, sier Monica Lundberg i Gratangslaks, ifølge pressemeldingen.

- Tøft å se synligheten

Norsk laks eksporteres til store deler av verden, og representantene for laksenæringen ser ifølge pressemeldingen stor verdi av å være på lag med Arctic Race of Norway som sendes direkte på TV i 146 land.

- Vi har vært stolt sponsor av Arctic Race i flere år, og vi synes det er spennende å ha noen av verdens beste sykkelryttere her i Nord-Norge. Det er også utrolig tøft å se den synligheten laks får i løpet av hele rittet, avslutter Lundberg.