Nytt underskudd: – Vi er i ferd med å snu situasjonen

Sjøveganhytta AS har forbedret resultatet med nesten tre millioner kroner i 2018 sammenlignet med 2017.

SNUDD: Ledelsen i Sjøveganhytta AS kan vise til en forbedring av resultatet med nesten tre millioner kroner sammenlignet med 2017. I år forventes det omsetningsrekord for bedriften.  Foto: Morten Dokka

nyheter

Men likevel gikk selskapet med underskudd på 341.329 kroner.

Folkebladet skrev i fjor om underskuddet i 2017 på over tre millioner kroner. Den gangen var forklaringen at bedriften gjennomførte en stor ekspansjon, både i forhold til antall ansatte og investeringer i utstyr. I tillegg investerte eierne av bedriften i leilighetsprosjektet Sjøvegan Brygge, Coop-bygget på Sjøvegan. Selskapet, TTInvest Nord AS skal satse omkring 40 millioner kroner på å omgjøre bygget til leilighetskomplekset «Sjøvegan Brygge».