– Håper vi får leve de siste årene med dem

De liker seg godt i hverandres selskap. Men mest av alt savner Ingebrigt Granheim og Kåre Nyborg å få ha de siste årene sammen med sine koner.

AVGJØRELSE: Ingebrigt Granheim (t.v.) og Kåre Nyborg er kjempegode romkamerater — men det er å få bo sammen med sine kjære koner de savner mest.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

De to 94-åringene har alltid vært nære venner siden de for mange år siden kjørte opp samtidig til sertifikat i 1946. I vår ble de begge beboere på samme dobbeltrom ved Øverbygd sykehjem. Det mens Ingebrigts kone Ingebjørg (101) og Kåres kone Hjørdis (89) begge er beboere ved Målselv syke- og aldershjem på Moen — fire og en halv mil unna.

I mangel av daglig selskap med sine kjære koner, har Kåre bryllupsbildet fra 1952 stående et par meter unna senga si -mens Ingebrigt har et bilde ved siden av senga tatt av kona da hun fylte 95 år. Saken ble først omtalt av Nye Troms for noen dager siden.