Ny flerbrukshall på Olsborg

Blir like stor som Bardufosshallen

Storegga Entreprenør skal bygge den nye flerbrukshallen på Olsborg skole. Kontrakten har en verdi på rundt 37 millioner kroner, inkludert merverdiavgift.

RIVES: Endelig, vil noen si. Trist, mener andre. Det gamle nedslitte gymanlegget og den gamle realskolefløya på Olsborg skole blir nå historie. En flerbrukshall på rundt 1. 600 kvadratmeter skal erstatte den gamle gymsalen. Rivingsarbeidet av gymsalen, realskolebygget og «broen» som knytter den fløya og barneskolen sammen er startet og skal være ferdig i uke 36.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Etter en mangeårig lokal kamp, og utallige politiske runder, nærmer en ny flerbrukshall på Olsborg skole seg en realitet. Nylig fikk Storegga Entreprenør oppdraget med å bygge hallen som er på rundt 1. 600 kvadratmeter og som har en kostnad på rundt 37 millioner kroner.

Rivningsarbeid

Men det er ikke det eneste arbeidet som pågår på skolen. Den gamle realskolefløya, paviljongen på baksiden og «broa» som binder den delen sammen med barneskolen skal vekk. Det oppdraget er tilfalt Norsk Saneringsservice.