Fra konkurs til suksess

– Vi har aldri hatt så stort trykk på leveransene

2,5 millioner kroner i omsetning på bare to måneders drift. De nye eierne av Focus Interiør på Rundhaug fikk en pangstart.

PANGSTART: På bare to måneders drift i 2018 omsatte nye Focus Interiør på Rundhaug for 2,4 millioner kroner. Det får fram smilet hos daglig leder Knut Johansen (til venstre) og styreleder Martin Nymo.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

I fjor sommer gikk hjørnesteinsbedriften Focus Interiør på Rundhaug konkurs. Men sterke lokale krefter godtok ikke at den tradisjonsrike kjøkkenprodusenten skulle legges død. De fikk kjøpt opp bedriften og startet på nytt. Det resulterte i en omsetning på 2,5 millioner kroner på de to månedene bedriften rakk å være i produksjon i 2018. Det ga også et årsresultat etter skatt på 455.000 kroner.

– Vi overtok jo porteføljen fra forrige selskap. Det er en del av totalbildet her. I tillegg gjorde vi en grei handel slik at vi ikke startet på null. Dette var kalkulret inn som et grunnlag for oss å starte på, sier den nye daglige lederen i Focus Interiør, Knut Johansen.