Nyhetsdøgnet mandag 22. juli

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix  Foto: Junge, Heiko

nyheter

Troms

19.23, Nordkjosbotn: Nødetatene rykker ut etter melding om at en bil med campingvogn har kjørt ut av E6 cirka en kilometer sør for Nordkjosbotn, det vil si mellom Nordkjosbotn og Tømmerelv. Politiet opplyser at dette er all informasjon de har per nå. – Meldingen oppdateres så fort vi har ressurser på stedet, opplyser politiet på twitter.

Oppdatert melding kl 19.38: Mannskaper fra Balsfjord brannvesen og ambulansepersonell har kommet frem, opplyser politiet. Det var kun fører i bilen og denne er uskadd. Politiet har fortsatt et stykke igjen å kjøre før de er på stedet. Årsaken til utforkjøringen er per nå ikke kjent. Ett kjørefelt er stengt, opplyser politiet.

09.05, Tromsø: Ringvegen sperres ved Bjørnebekken på grunn av bilberging. Arbeidet antas å ta inntil en time.

Norge

05.26, Vats: Et flerbruksanlegg i Vats i Vindafjord kommune i Rogaland er helt nedbrent etter en kraftig brann natt til mandag. Sørvest politidistrikt fikk melding om brannen i Vindafjordhallen klokken 2.16.

05.50, Oslo: Politiet i Oslo har rykket ut til melding om funn av person med stikkskader på Tøyen. Personen, som ble funnet utendørs, er bevisst, og kjøres til sykehus i ambulanse, melder VG.

Verden

05.07, Sverige: En mann i 40-årene ble angrepet av maskerte menn i en gangtunnel i Sandviken i Sverige, skriver Aftonbladet ifølge VG.

00.16, England: Statsminister Theresa May har sammenkalt til krisemøte i regjeringen mandag om Irans beslag av et britiskregistrert tankskip.