Anmeldelser politiet i Troms har fått mot seg:

Drapstrusler, råkjøring og ugyldig politimester

En person oppfattet innkalling til retten som en drapstrussel, en annen påsto at boten måtte makuleres fordi politimesteren var ulovlig utnevnt, en tredje brukte syv år på å anmelde politiets fartsovertredelse.

Uvanlige anmeldelser. Det er ikke hver dag politiet anmeldes for å ha kastet en lottokupong, men det skjer.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

nyheter

Fra tid til annen får politiet anmeldelser mot seg som er av uvanlig karakter. Her er noen av anmeldelsene mot politiet i Troms.

I forbindelse med et husbesøk hadde politiet i 2001 tatt beslag i tre lottokuponger. I 2014, altså 13 år etterpå, ville eieren av kupongene ha de tilbake. Da han oppdaget at politiet hadde destruert kupongene flere år tidligere, bestemte han seg for å anmelde politidistriktet. Vedkommende hadde uflaks med saksgangen, siden Spesialenheten så seg nødt til å henlegge saken. En av grunnene var at saken var foreldet.