Skal ha tatt skjulte opptak av sin nakne, mindreårige datter

En mann i midten av 40-årene er tiltalt for å ha anskaffet og lagret hundrevis av video- og overgrepsbilder av barn. Blant de hadde han skjulte opptak av sine egne døtre.

TILTALT: En mann i midten av 40-årene er tiltalt for en rekke forhold, blant annet å ha lagret video av sin 10 år gamle datter hel eller delvis avkledd sammen med sine venner på badet.  Foto: Illustrasjosfoto:. Stian Andrè Lund

nyheter

Mannen som på det aktuelle tidsrommet var boende i Midt-Troms, er tiltalt for over en lengre periode frem til november 2017 å ha anskaffet minst 930 bildefiler og 195 videofiler som viser fremstillinger av seksuelle overgrep mot barn eller fremstillinger som seksualiserer barn. I tiltalen står det beskrevet at han aktivt skal ha lagret disse.

Filmet mindreårig datter

Da politiet aksjonerte mot mannen skal de ha funnet 561 unike bildefiler og 159 unike videofiler med dette innholdet. Han er også tiltalt for å ha delt to av disse videoene via internett.