Første presentasjon av Valen terasse lagt ut

70 har meldt sin interesse for å bo her

Lista over folk som er interesserte i de planlagte leilighetene i Valen Terasse på Finnsnes er blitt relativt lang på kun kort tid.

Nybygg: Frank Berntzen presenterte planene om å bygge ut et multifunksjonsbygg på Otto`s-tomta rett før jul i fjor. Samtidig presenterte han i samarbeid med arkitekt Niels Torp et mulighetsstudie for hele sentrumsområdet fra torget og ned til Valen.   Foto: NIELS TORP+ arkitekter

nyheter

Som kjent jobber næringslivsprofilen Frank Berntzen med å realisere det som må sies å være et nokså spektakulært bygg på Otto`s-tomta på Finnsnes. Planene om nybygget, som skal romme hotell med spa, bar og restaurant, konsert/konferansesal, kontorer og leiligheter på toppen, ble lansert før jul i fjor.

Nå har Frank Berntzen kommet ett steg videre med planene, og før helga la han ut en presentasjon av leilighetsbiten i prosjektet, Valen Terasse. Responsen har ikke latt vente på seg.