Kameratene Anders (26) og Tor-Andreas (24) satser over en million på fiskebåt:

Flytta hjem for å satse på fiskeryrket

Kameratene Anders Nordberg og Tor-Andreas Nilsen fra Senjahopen investerer nå over en million kroner på fiskebåt i hjembygda.

SATSER: Kameratene Anders (26), som for øvrig ligger på kaia i bildet, og Tor-Andreas (24), satser og investerer over en million på fiskebåt i hjembygda.  Foto: Foto: Privat

nyheter

Når de var yngre skar de tunger på kaia, og jobbet på fiskebruket. Så flyttet de vekk fra bygda og begynte med helt andre ting. Men det siste året har de begge flyttet til hjembygda Senjahopen for å bli yrkesfiskere.

– Jeg har rodd siste året på min brors båt. Jeg kommer fra en fiskerfamilie, og vi bodde like over kaia da jeg vokste opp. Der har jeg løpt ned siden jeg var liten. Men så ble jeg større og ville ut å oppleve verden. Jeg flyttet til Danmark, så dro jeg til Barcelona, før jeg flyttet hjem igjen. Det er som de sier; borte bra, men hjemme best, sier 24-åringen Tor-Andreas Nilsen til Folkebladet.