15 år siden siste kommunale overlevering av boligfelt:

– Nå blir det attraktivt å bo her

Fredag ble det gjennomført en offisiell markering av overleveringen av det kommunale byggefeltet i Markveien på Gibostad. Mange hadde møtt opp for å feire den store begivenheten.

Fornøyd befolkning: Lokalbefolkninga på Gibostad var veldig fornøyde med det nye boligfeltet, overrakt av Lenvik kommune.   Foto: Lars Olav Rege

nyheter

Det er 15 år siden sist det ble overlevert et kommunalt boligfelt i Lenvik. Den gang var det Rogneveien på Silsand som ble gitt befolkningen. Fredag var det duket for en ny overlevering i kommunens regi. Denne gangen var det Gibostad som fikk ønsket sitt oppfylt, og fikk dermed et splitter nytt «Markveien» boligfelt. Prosjektleder Kato Fredriksen fortalte om prosessen fram mot målstreken.

– Vi søkte nokså tidlig om å få gjennomføre jobben, og det fikk vi altså. Arbeidet startet i november 2018, og det er Målselv Maskin som har stått for den. Gjennomføringen har vært eksemplarisk, og vi har hatt et veldig godt samarbeid med entreprenøren.