Flom i Målselva foran sesongstarten:

– Folk vil få fisk likevel

Odd-Helge Utby innrømmer at fiskeforholdene kunne vært bedre, men er likevel sikker på at folk får laks når fisket starter opp i Målselva kommende helg.

VANNFØRING: Vannstanden er på tur ned i Målselva og slik så det ut ved brua på Olsborg onsdag morgen. Fra torsdag av, er det imidlertid meldt varmt igjen, og kanskje vill vannføringen stige igjen da.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

nyheter

– Elva er relativt stor, men det ser ut som den er på tur ned i vannføring nå. Men klart, det er vår og flom og det er helt naturlig at det da blir mye vann, sier Utby, som er leder for Samarbeidsutvalget for Målselvvassdraget.

– Tror forholdene skal være grei

Vannføringa er stor i Målselva noen dager før laksesesongen starter lørdag. Etter varme og regn i forrige uke og i helga, har det kommet mye smeltevann i Målselvvassdraget.