Fornærmede: – Jeg ville drepe ham på hytta

Den 25 år gamle fornærmede fra Afghanistan forteller i retten at han ønsket å drepe Svein Ludvigsen, og at han ville gjøre det på hytta slik at ingen ville oppdage det.

I RETTEN: 25-åringen holdt hånda foran ansiktet under store deler av forklaringen onsdag. Ludvigsen sitter ute av hans syne, mens forsvarerne Vaag (t.h.) og Zimmer er til hans høyre.   Foto: Tegning: Elin Fagertun

nyheter

Onsdag formiddag har Svein Ludvigsens forsvarer, Per Johan Zimmer, brukt til å spørre en av de fornærmede om hans bakgrunn, helse og kontakt med Ludvigsen.

– Jeg synes han var snill, men også litt rar. Også syns jeg det var fint at han brydde seg om meg Han sa han kunne ordne alt for meg, jobb og alt ting. Han sa han kjente folk som kunne fikse for meg, sier den 25 år gamle mannen fra vitneboksen.