Pengeavslag får ingen konsekvenser for legeprosjekt

Rådmann Frode Skuggedal i Salangen kommune sier at avslaget på nesten 1,2 millioner kroner i tilskudd ikke får noen konsekvenser for igangsetting av Astafjordlegen.

Ingen konsekvenser: Frode Skuggedal forteller at det ikke betyr noe for gjennomføringen at fylkesmannen sa nei til 1,2 millioner kroner i tilskudd. Oppstart av legesamarbeidet blir 1. september. Skuggedal forteller at de har kommet langt i prosessen.   Foto: Morten Dokka

nyheter

Folkebladet skrev fredag at samarbeidsprosjektet «Astafjordlegen» fikk avslag på prosjektskjønnsmidler av fylkesmannen i Troms og Finnmark. Fylkesmannen skrev at de ikke fant rom til å prioritere prosjektet.

Klarer seg uten tilskudd

Slik gikk samarbeidet mellom kommunene Salangen, Lavangen og Ibestad glipp av 1,2 millioner kroner.