– Takk er et ord som er altfor fattig i en situasjon der noen har berga livet ditt

Folkebladets kulturjournalist, Arne Ivar Hanssen gjorde det eneste riktige da han ble rammet av hjerneslag i september i fjor. Han ringte 113.

ROSER: Arne Ivar Hanssen (til høyre) takker ambulansearbeider Kjetil Christensen for innsatsen da han ble rammet av hjerneslag i fjor høst. Han står frem fordi han vil sette fokus på beholde en velfungerende ambulansetjeneste.  Foto: Morten Dokka

Tiden går veldig raskt ved et hjerneslag. Jeg har vært utrolig heldig – men det er ambulansepersonellet, deres innsats, som har gjort at jeg har vært heldig.

Arne Ivar Hanssen
nyheter

Han stiller opp i et intervju fordi han mener det er viktig å sette fokus på hvor viktig det er å beholde en velfungerende ambulansetjeneste. Hanssen har også skrevet et innlegg på Facebook som har ført til stor respons. Folkebladet valger i samråd med Hanssen å publisere hele innlegget.

Roser ambulansetjenesten

Men Hanssen mener hans historie og opplevelse er alt annet enn unik.