– HEIA! PÅ HEIA

Ingen MC-sesong uten treff på Heia. Hver torsdag ettermiddag sommeren gjennom samles motorsykkelfolk fra hele Troms til kaffe og sosialt samvær på den populære rasteplassen på grensa mellom Målselv og Balsfjord.

KOSER SEG: John Kåre Bjørndahl, Tone Oredalen og Tom Inge Nilsen fra Finnsnes koste seg på det ukentlige MC-treffet på Heia torsdag denne uka. Nydelig vær førte til godt oppmøte med hele 150 motorsykler. – Her kan vi treffe kjentfolk, drikke kaffe og lyge til hverandre, ler Bjørndahl.  Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

Det er trivelig å komme hit, sier John Kåre Bjørndahl og Tom Inge Nilsen fra Finnsnes. De har funnet seg godt til rette på ei gressmatte på Heia og sitter og nyter synet av 150 blankpolerte motorsykler i alle varianter som står opplainet på rasteplassen.

Den første torsdagen med ordentlig sommervarme dette året har gjort at mange motorsyklister har funnet veien til Heia denne ettermiddagen.