Steinblokk falt ned ved vei – kommunen vil sjekke forholdene:

– Skal gjøre geoteknisk vurdering

Lenvik kommune vil besikte området og foreta en geologisk undersøkelse etter en steinblokk falt ned ved Nygårdsveien.

Vei. Like ved Nygårdsveien, like ovenfor Refa brygge på Finnsnes har denne steinblokken falt ned. Kommunen vil gjennomføre en geologteknisk vurdering av fjellsiden.   Foto: Carina Hansen

nyheter

En større steinblokk med flere mindre stein har i Nygårdsveien på Finnsnes falt ned fra berget og ut ved veikanten. Folkebladet har vært i kontakt med kommunen som sier de ikkevet når dette fant sted, men at de er kjent med saken.

– Vi har registrert at det har falt ned stein på denne strekningen. Vi har diskutert tiltak og skal gjøre en geoteknisk vurdering for å se om det er fare for mer utglidning fra Fjellskjæringen, sier teknisk sjef Geir Fredriksen.