Ørnebakk har søkt på rådmannsjobb

Avtroppende fylkesrådsleder i Troms, Willy Ørnebakk, er både ordførerkandidat for Storfjord Ap og søker til stillinga som rådmann i Storfjord kommune.

Vil bli rådmann. Avtroppende fylkesrådsleder Willy har søkt på jobben som rådmann i Storfjord kommune.   Foto: Lars Åke Andersen

nyheter

Det skriver Kommunal Rapport.

Willy Ørnebakk (59) går som kjent av fylkesrådsleder til høsten. Han er én av fem søkere til stillinga som rådmann i Storfjord kommune. Fra før er det kjent at Ørnebakk er Storfjords ordførerkandidat i forbindelse med høstens valg.

– Jeg har et ønske om å bidra mer til hjemkommunen min. Skulle jeg være så heldig å bli rådmann, er løpet lagt. Hvis ikke er jeg ordførerkandidat. Hvis velgerne ikke vil ha meg, går jeg tilbake til jobben som næringssjef i Storfjord, en jobb jeg har permisjon fra, sier Ørnebakk til Kommunal Rapport.

Han sier at han kommer til å ta rådmannsstillinga dersom kan skulle bli tilbudt den.