Inviterer til stormøte for å drøfte ny forbindelse mellom Gibostad på Senja og Bjorelvnes på fastlandet:

Ønsker start på ny veiforbindelse over sundet snarest

Gibostad og omegn grendeutvalg ønsker ny forbindelse over Gisundet og det snart. Derfor inviterer de til stormøte for å få fart på sakene.

FORBINDELSE: Fra venstre Rolf Bjørnar Tøllefsen, Brynjulf Edvardsen og Toralf Nergård håper at en helt ny forbindelse mellom Senja og fastlandet kan bli etablert hvor sundet er smalest – som her mellom Gibostad og Bjorelvnes. Samt at veien gjennom Sollidalen blir rustet opp.  Foto: Carina Hansen

Her er det så kort avstand at jeg kan spytte til Bjorelvnes– Her er det så kort avstand at jeg kan spytte til Bjorelvnes

Rolf Bjørnar Tøllefsen
nyheter

Selv om idéen om en ny forbindelse mellom Senja og fastlandet ute på Gibostad er gammel, er behovet økende og presserende. Det sier Toralf Nergård og Brynjulf Edvardsen i Gibostad og omegn grendeutvalg som sammen med lokalpolitiker og næringsdrivende Rolf Bjørnar Tøllefsen (H), legger frem det de mener er en løsning på en økende sjømattrafikk, turisme og næringsvirksomhet på Senja.

– Vi kan ikke vente 10 år – vi må starte umiddelbart med et forprosjekt, sier Tøllefsen