Krever full gjennomgang av vannverksutbygging

Opplysninger fra byggekomiteen for Dyrøy nye vannverk til 55 millioner kroner avdekker feil og mangler ved anlegget.

Mangler: I et notat fra byggekomiteen kommer det fram feil og mangler ved Dyrøy nye vannverk. Det betyr at Dyrøy-politikerne må ta stilling til en uavhengig gjennomgang. Bildet er tatt ved vannbehandlingshuset på Bjørkebakken.  Foto: Morten Dokka

nyheter

I et notat som leder av byggekomiteen, Tommy Andreassen (H) har sendt ut til alle politikerne i Dyrøy kommer det fram flere kritiske forhold rundt byggingen av det nye vannverket til 55 millioner kroner.

Uvisst om han er leder

Men Andreassen vet rett og slett ikke om han fortsatt er leder i byggekomiteen, eller om komiteen fortsatt eksisterer. Han forteller at ut fra «prat på bygda» er byggekomiteen fjernet som organ av kommunestyret på oppfordring av administrasjonen. Samtidig skriver han at han ikke har fått skriftlig bekreftelse fra kommunen på dette.