Disse tre vil bli rektor på Finnsnes ungdomsskole

Bare én søkte på rektorstillingen ved Finnsnes ungdomsskole ved første utlysning. Ved andre utlysning har nå to kvinner og èn mann søkt på stillingen.

REKTOR: Tre personer har søkt på stillingen som rektor ved Finnsnes ungdomsskole.   Foto: Carina Hansen

nyheter

19. mai gikk søknadsfristen ut for den andre utlysningen etter ny rektor ved Finnsnes ungdomsskole. Stillingen ble lyst ut på nytt da det kun var èn søker ved første utlysning. Og det er nå altså tre søkere til stillingen; en mann og to kvinner, hvorav èn av dem er fra Midt-Troms.

Det er: forsker og senioringeniør Luís Henrique Avellar (47) fra Brasil, foreleser ved Universitetet i Agder Mariann Berge (44) fra Kristiansand, og hovedlærer spesialpedagogikk Line Grønstrand (48) fra Målselv.