Delte ut «diplom» med surtryne — det satte ordførerne pris på

Ordføreren i Lenvik ser nytta i å få det dokumentert at responstida for ambulansen i Lenvik ikke holder mål.

SURFJES: Annie Andreassen, nestleder i LHL Finnsnes, Trond Ellefsen i Delta, lenvikordfører Geir-Inge Sivertsen, Terje Konradsen, leder i LHL Finnsnes, tranøyordfører Jan Fredrik Jenssen, Erik Lysberg, i LHL Finnsnes og Ola Ytre i Ambulanseforbundeti Delta viser fram diplomet med surtrynet som sier noe om responstida for ambulansen i Lenvik.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL) og Ambulanseforbundet i Delta er for øyeblikket ute på en aldri så liten kommuneturné. Formålet med turen er blant annet å vise hvordan responstiden for ambulansen faktisk er i hver enkelt kommune. Tirsdag var det Lenvik som skulle til pers.

– Dessverre er det et surfjes her, sa Ola Ytre, leder av Ambulanseforbundet i Delta.