Utvider bedriften med nytt utsalgssted

Focus Interiør på Rundhaug i Målselv utvider bedriften med et nytt utsalgssted i Brumunddal.

UTVIDER: Focus Interiør på Rundhaug i Målslev vil åpne nytt utsalgssted i Brumunddal.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Leieavtalen for det nye utsalgsstedet i Brumunddal i Hedmark til Målselv-firmaet Focus Interiør ble nylig undertegnet, skriver Nye Troms.

Selger flytter

Årsaken til at kjøkken- og baderomsinteriørbedriften Focus Interiør nå velger å åpne et nytt utsalgssted i Brumunddal er at en av selgerne, Ann-Jorunn Andreassen, skal flytte dit. Bedriften har gjort undersøkelser i markedet i Brumunddal og fått positive svar.

– Vi fant ut at det er et svært interessant marked. De har en storvarehandel som har eksplodert, og konkurransen er ikke uoverkommelig. Det ene har tatt det andre, og nå har vi signert leieavtale for et utsalgssted der, sier daglig leder Knut Johansen til Nye Troms.

Til høsten

Utsalgsstedet i Brumunddal vil åpne til høsten.

– Vi starter forsiktig og ser for oss at det her er et potensiale som gjør at vi forhåpentligvis må gjøre mer ut av det med tanke på flere ansatte. Dette blir et utsalgssted med fullsortiment med samme utvalg og konsept som på Rundhaug. Vi skal både tjene privatkunder og det profesjonelle markedet, sier Johansen videre til Nye Troms.

Han ser heller ikke bort fra at de vil utvide videre med nye utsalgssteder etterhvert hvor blant annet Tromsø er ønsket marked for bedriften.