Signerte ny bankavtale med samtlige kommuner i Senja:

– En viktig avtale for oss

Avtalen med Sparebank1 Nord-Norge er avsluttet og mandag signerte Senja kommune ny bankavtale med Den Norske Bank.

AVTALE: Fremtidig rådmann i Senja kommune, Hogne Eidissen og leder for bedriftsbanken i DNB Troms, Jann Ivar Didriksen signerte bankavtale for Senja kommune. Denne har en varighet på tre år.  Foto: Carina Hansen

Avtalen har en verdi på flere hundre tusen

Geir Henning Iversen, økonomisjef i Lenvik kommune
nyheter

For Senja kommune var det fremtidig rådmann Hogne Eidissen som signerte den tre år lange avtalen med DNB. En bank som ikke har filial i regionen. Eidissen tror ikke det vil ha noe å si og er tydelig på at dette er et resultat av en offentlig konkurranse. Dermed ble ikke lokale forhold tatt med i betraktningen.

– På bakgrunn av at man var ute med en anbudskonkurranse med pris og kvalitet som kriterier, var det totalt sett DNB som scoret best, og da ble det de som ble valgt. Slik er det med tanke på loven om offentlige anskaffelser. Jeg tror det går greit, og greiere vil det bli, med digitale løsninger. Det er veldig få ganger man er innom banken. Så dette ser jeg helt klart ikke på som et problem, sier Eidissen til Folkebladet.