Senterpartiet om hær og helikopter:

– Vi må holde liv i debatten

Senterpartiet har gått på smell etter smell i forsvarsdebatten. Partiet har ikke fått flertall for noen av sine forslag, men både Liv Signe Navarsete og Sandra Borch nekter å gi seg.

KAMPVILLIG: Senterpartiet kommer aldri til å gi seg i forsvarsdebatten, selv om partiet sliter med å skaffe stortingsflertall for sine forslag. Det lover både Liv Signe Navarsete, som sitter i utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget, og stortingsrepresentant Sandra Borch.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

– I min tid som samferdsels-minister møtte jeg på folk som hadde kjempet for et veiprosjekt i flere tiår før det ble en realitet. Det viser at det lønner seg å stå på og aldri gi seg. Selv om Senterpartiet er i opposisjon vet vi at vi påvirker forsvarsdebatten, sier Navarsete til Folkebladet. Navarsete sitter i utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget.

Folkemøte på Bardufoss

Mandag holdt Sp og Navarsete folkemøte i Istindportalen om Forsvaret. Sammen med seg hadde hun stortingsrepresentant for Sp i Troms, Sandra Borch og leder i Norges offisers- og spesialistforbund (Nof), Torbjørn Bongo.