Fant menneskelig avføring i et av lekehusene i parken på Andselv:

– Dette var forkastelig

Leif-Ove Boberg er sjokkert etter at han og sønnen på to og et halvt år søndag fant menneskelig avføring i et lekehus i parken på Andselv.

FUNN: Det var i denne lekehytten at Leif-Ove Boberg oppdaget menneskelig avføring. Kommunen skal mandag vurdere å besikte lekehuset. På Facebook advarer Boberg foreldre og ber de sjekke lekehusene før ungene benytter seg av de.  Foto: Leif-Ove Boberg

nyheter

Søndagsturen i lekeparken med guttungen ble alt annet enn en hyggelig, da far Leif-Ove Boberg og sønnen avbrøt lekestunden etter å ha funnet ut at noen hadde gjort sitt fornødende i et av parkens lekehus.

– Vi var ute i parken på en fin søndagstur i nydelig regnvær. Vi benyttet oss av noen lekeapparater, sklie og huske. Vi hadde det artig og etterhvert satt guttungen fart mot lekehusene. Han rakk å løpe inn og ut av husene, rope på meg ut gjennom vinduene før jeg fikk spasert bortover. På det tidspunktet merket jeg ikke noe. Det var da han ville ha meg inn i hytta og jeg stikker hodet inn at jeg ser menneskelig avføring gjemt delvis under våtserviett eller annet papir, forteller Boberg til Folkebladet.