Ordfører: – Så glad for at vi har slike folk i bygda

Lill-Grethe Lunde Evenmo tok utfordringen og dro i gang folkefest i Sørreisa. Det begeistrer ordfører Jan-Eirik Nordahl (Ap).
nyheter

– Jeg er så glad for at vi har slike folk som Lill-Grethe her i bygda. Det er de som får det til å vokse og gro og det er de som gjør at folk trives og blir boende, var ordfører Jan-Eirik Nordahls klare tilbakemelding under «Ryggechallange», som Lill-Grethe Lunde Evenmo og Evenmo Fritidsgård hadde dradd i gang ved og i kulturhuset i Sørreisa på lørdag.

Prinsesse

De som står bak hestehengerryggekonkurransen er Ford Norge og Hest360FordChallenge, hvor prinsesse Märtha Louise er en av partnerne. De har utfordra hele Norge til å være med og de fem beste går til en finale på Øvrevoll 25. august, hvor de i tillegg møter prinsesse Martha Louise og Ford-sjefen i Norge, Per Gunnar Berg, forteller en meget engasjert Lill Grethe Lunde Evenmo.