Vil ha tre ambulansestasjoner i stedet for én

Senja arbeiderparti var torsdag ettermiddag på besøk på ambulansestasjonen på Finnsnes for å engasjere seg i prosessen i UNN om strukturen av ambulansetjenesten.

RESPONSTID: Ordførerkandidat for Senja Ap, Arnold Nilsen, ønsker en ambulansjestasjon på Svanelvmoen i tillegg til de i Gryllefjord og på Stonglandet, ikke i stedet for.  Foto: Amund Hansen

Så vi ønsker egentlig å utfordre UNN med at kanskje det med en stasjon til ikke er så dumt, men ikke i stedet for de to i Gryllefjord og på Stonglandseidet, men i tillegg til

Arnold Nilsen, ordførerkandidat (Ap) i Senja kommune
nyheter

– For det første vil jeg si at vi er veldig fornøyd med ambulansetjenesten i vårt område. De leverer kjempegode tjenester. Når vi nå er her er det fordi vi er veldig urolig for et av forslagene som går på legge ned stasjonene i Gryllefjord og på Stonglandet, og samle dette på Svanelvmoen.

Det sier ordførerkandidat for Senja Ap, Arnold Nilsen, som hadde med seg varaordførerkandidat Marit Stubberud Hanssen og Nicklas Johnsen fra partiet, i tillegg til partisekeretær i Ap Kjersti Stenseng.