– Når alle nikker og er enige med meg, det er da jeg blir usikker

Senja 2020-sjefen ønsker ikke å bli «jattet med», men at folk skal tørre å si ifra dersom de er uenige.

Tåler å bli motsagt: Prosjektleder i Senja 2020 og kommende rådmann i Senja kommune, Hogne Eidissen, liker det når folk tørr å si sin mening, selv om de er uenige med han.   Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Én av grunnpilarene i prosessen med å slå sammen de fire senjakommunene er åpenhet og raushet. Denne grunnpilaren skal ifølge prosjektleder og kommende rådmann Hogne Eidissen stå stødig også når Senja kommune er en realitet.

– Åpenhet er en forutsetning, en grunnpilar som må være på plass for at ikke noen skal tro at du har en skjult agenda. Så langt jeg kan se er dette noe vi har lyktes med, sier Eidissen til Folkebladet.