«Fiskesprell» for eldre: Torsketunger med appelsinsmak!

SalMar Salmon Center og Frisklivssentralen i Lenvik kommune har startet opp en møteplass for eldre.
nyheter

– Det er meg en glede å få ønske dere velkommen til det andre «Fiskesprellet» SalMar Salmon Center arranger i samarbeid med Frisklivssentralen i Lenvik. Dette er et arrangement vi har en gang i uka og som er åpent for alle. Ideen er å skape en arena hvor du treffer nye mennesker og hygger deg sammen med gamle kjente og har det hyggelig sammen. Vi har forskjellige innslag, men avslutter alltid med at vi sammen lager et fiskemåltid, et måltid hvor vi prøver nye ting sammen med gamle kjente råvarer. Som i dag, hvor vi skal prøve torsketunger med appelsinsmak, kunne Karoline Sandberg fra Salmar fortelle de 12 frammøtte i Kunnskapsparken.

Det var plass til 16 deltakere, men denne gangen var det bare 12 og Folkebladets utskremte kunne hygge seg sammen med 11 damer! Forrige gang hadde det vært tre menn, men denne gangen var man alene.