2. gangs utlysning på rektorstilling:

– De kan komme fra Haparanda så lenge de er kvalifisert

Bare én søkte på rektorstillingen ved Fusk ved første utlysning. Kommunalsjefen håper på mer interesse ved andre utlysning.

REKTOR: Finnsnes ungdomsskole søker ny rektor, og utlyser stillingen for andre gang etter at det bare kom én søknad inn etter første runde.   Foto: Carina Hansen

nyheter

Til tross for at ungdomsskolen er en relativ stor skole i Midt-Troms sammenheng, var det bare en søker til rektorstillingen ved Finnsnes ungdomsskole (Fusk). Kommunen legger nå ut stillingen for andre gang og håper på mer interesse.

– Forrige gang vi søkte etter rektor var det flere gode kandidater som ønsket å bli rektor på skolen. Denne gangen var det bare én søker. Generelt ser vi at det er få søkere på rektorstillinger av en eller annen grunn. Nå legger vi den ut på nytt og forventer flere søknader denne gang, sier kommunalsjef Rune Hoholm.