Får økonomisk støtte til kjøp av ATV

Stiftelsen UNI gir innvilget 100.000 kroner til kjøp av ATV med henger til Bardu Røde kors hjelpekors.

ATV: Bardu Røde kors hjelpekorps får tilskudd til å kjørpe en ATV med henger til bruk på oppdrag. Her ser vi letemannskaper fra røde kors og folkehjelpa bruke ATV på et oppdrag i Tromsø.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Dette skriver stiftelsen selv i en pressemelding. Korpset er det nest største hjelpekorpset i Troms, med cirka 90 godkjente medlemmer på beredskapslisten.

Stiftelsen skriver at bakgrunnen for dette er at Bardu kommune, med Altevatnet, lenge har vært er et av Troms aller største utfartsområder både sommer og vinter. Samtidig ser de en generell økning av turisme og bruke av naturen generelt i Troms fylke. Den økte bruken av områdene stiller høyere krav til de i den frivillige redningstjenesten.