– Skulle hatt poolrace, men det ble litt vel mye basseng for å si det sånn

Målselv Fjellandsby skulle tradisjonen tro avslutte sesongen med et poolrace. Arrangementet er imidlertid avlyst grunnet våren som svært plutselig meldte sin ankomst.

Poolrace. For Målselv fjellandsby har det blitt en tradisjon å avslutte sesongen med et poolrace. Vær og vår har imidlertid satt en stopper for årets planlagte arrangement. Bildet er fra poolracet som ble arrangert i 2012.  Foto: Thomas Rognli

nyheter

Ifølge Pål Einar Eilertsen, aksjonær og nestleder i styret til Målselv fjellandsby, er det årlige avslutningsarrangementet med poolrace og høy kalasfaktor blitt svært populært. Derfor synes han det er svært trasig å måtte meddele at årets arrangement, som etter planen skulle gått av stabelen førstkommende lørdag, ikke blir noe av.

– Siden mandag har snøsmeltinga gått så rasende fort at det bare er blitt et sørpehav her. Det har blitt litt vel mye basseng her, for å si det sånn, så å ha et poolrace hadde aldri gått, sier Eilertsen til Folkebladet.