– En milepæl for oss

Onsdag åpnet Mitra offisielt sine nye industribygg i Sørreisa.

INDUSTRILOKALER: Onsdag åpnet Mitra AS offisielt nye nye indistrilokaler i Sørreisa. Med dette har de nå samlet tre -og plastproduksjonen etter å tidligere ha leid lokaler på Finnsnes.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

nyheter

– Det er en stor dag i Mitra i dag når vi endelig er ferdig med de nye produksjonslokalene våre i Sørreisa og får tatt dem i bruk. Det har vi jobbet hardt med det siste halvåret og vel så det. Vi har gjennomført en plan som har vært i Mitra i mange år, så dette er absolutt en milepæl for oss, sier direktør i Mitra AS, Kjell Harald Hansen.

– Et praktbygg

Med de nye lokalene får de nå samlet både tre -og plastproduksjonen i Sørreisa. Tidligere leide de lokaler på Finnsnes til dette.