Inviterte formannskapet på gårdsbesøk

Midt-Troms bondelag og Målselv bondelag inviterte hele formannskapet i Målselv på gårdsbesøk for å gi dem en kjappversjon om bøndenes utfordringer.

GÅRDSDRIFT: Bøndene Yvonne Barnung Østgaard (fra venstre), leder av Midt-Troms bondelag, Martin Ness og Ann Kristin Lilleeggen Mortensen inviterte hele formannskapet i Målselv på gårdsbesøk på gården til Lilleeggen Mortensen. Hensikten av å sette fokus på landbruket i landsdelen generelt og lokalt landbruk spesielt.   Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Gårdsbesøket fant sted i fjøset til Ann Kristin Lilleeggen Mortensen i Fagerfjell. Hele formannskapet ble invitert til bords i andre etasje av driftsbygningen med lokalprodusert mat, blant annet kjøttprodukter fra Målselvmat og grøt og ost laget av Lilleeggen Mortensen selv.

Besøket var et ledd i landbruksoppgjøret som starter forhandlingene i nær framtid. Samtidig ville Målselv bondelag og Midt-Troms bondelag orienterer lokalpolitikerne om forholdene i lokalt landbruk i Målselv og Midt-Troms.