Har ikke konkludert etter at fiskebåt kantret

Tre turister havnet i havet da en fiskebåt kantret på skjærtorsdag. Politiet har fortsatt ikke kommet frem til en konklusjon når det gjelder årsaken til hendelsen.

KANTRET: Tre turister havnet i havet nordvest for Mefjordvær skjærtorsdag. Det etterforskes om båten de satt i hadde et sammenstøt med et over 100 meter langt tankskip.  Foto: KYSTVAKTEN / KV SORTLAND

nyheter

Skjærtorsdag fikk Hovedredningssentralen Nord-Norge inn melding om at tre turister hadde havnet i sjøen etter at båten deres hadde kantret. Kystvaktskipet KV Sortland berget mennene opp fra havet, og gikk med både de og båten inn til Mefjordvær. Det hele fant sted omlag ti nautiske mil nordvest for Mefjordvær.

Gjenstår enda noen avhør

Politiet har etterforsket hendelsesforløpet. Fortsatt har de ikke kommet frem til en konklusjon.